Jaké papírové ručníky a podložky na vyšetřovací lůžka vybrat do gynekologické ordinace?

V gynekologických ordinacích je kladen důraz na vysokou úroveň hygieny. Proto je důležité vybrat kvalitní papírové ručníky a jednorázové podložky na vyšetřovací lůžka.

Proč je hygiena v gynekologické ordinaci tak důležitá?

Vysoká úroveň hygieny je v ordinaci důležitá nejen pro ochranu zdraví pacientky, ale také lékařů a zdravotních sester. Správná hygiena začíná u pravidelného mytí rukou. Je důležité pamatovat na to, že zdravotní personál si během jediné směny myje ruce až stokrát. U tak častého mytí rukou je důležité klást důraz na výběr komfortní a přitom ekonomické varianty jednorázových papírových ručníků.

Jak zajistit správnou hygienu?

Vysokou úroveň hygieny zajistí použití jednorázových papírových ručníků. Skvělou volbou představují například skládané papírové ručníky, které jsou vyrobeny ze 100% celulózy DryTech. Inovativní systém skladu do tvaru písmene Z usnadňuje vytahování jednotlivých útržků ručníku ze zásobníku.

Jaké varianty papírových ručníků vybrat do ordinace?

Pro gynekologickou ordinaci doporučujeme vybrat dvouvrstvé papírové ručníky Papernet. Kvalitní materiál z primární celulózy garantuje vysokou savost a pevnost, tím i menší spotřebu. Pro veřejnou toaletu doporučujeme ekonomickou jednovrstvou variantu.

Jaké výhody nabízí papírové podložky na vyšetřovací lůžka

Nezbytným doplňkem pro hygienu pacientky na vyšetřovacím lůžku je použití jednorázové vyšetřovací papírové podložky. Podložky Papernet pomáhají lékařům i zdravotním sestrám zajistit maximální hygienu a čistotu lůžka pro pacienty. Papírové vyšetřovací podložky na lůžka z jemné, pevné a savé celulózy, lze je jednoduše měnit a denně ekologicky zlikvidovat.

Papírové podložky na lůžka jsou ideální hygienickou pomůckou do všech zdravotnických zařízení, ordinací, rehabilitačních center i salonů. Každá role je hygienicky balená samostatně.