Potisk triček a hrnků: staronový trend

Znáte ten pocit, kdy si chcete obléknout něco, co vás opravdu vystihuje? Nebo když hledáte originální dárek, který vykouzlí úsměv na tváři? Personalizované oblečení a doplňky jsou sázkou na jistotu.

Chcete vyčnívat z davu, nebo zapadnout do kolektivu?

Vytvoření vlastního designu na tričko je ideální způsob, jak svůj styl povýšit na další úroveň. Personalizované oblečení umožňuje vyjádřit názor, přidat oblíbený motiv, či dokonce originální ilustraci. Ano, mluvíme o oblečení obecně, protože motivy se už rozhodně netiskou jen na trička a mikiny, ale třeba i na košile, klobouky a tašky. Ty plátěné, nákupní, a malé batůžky jsou k tomu jako dělané.

Co se týká propagace, jsou kromě triček a hrníčků s nápisem populární například klíčenky, propisky či kalendáře. Zaměstnanci i partneři ocení funkční a užitečné dárky, které zároveň zůstávají dlouho na očích. Trička, mikiny a kšiltovky s vlastním logem jsou pak favority mezi sportovními týmy a zájmovými kluby. Dodávají členům pocit sounáležitosti a zároveň působí profesionálně. Nejvíce ale můžeme popustit uzdu kreativitě, když vybíráme originální dárek. Co byste řekli třeba polštářku s personalizovaným motivem nebo plyšovému medvídkovi v miniauturním triku s vaší oblíbenou fotkou?

Moderní metody potisku

Pamatujete, jak se barva potisknutých triček kdysi drolila a hrnek s nápisem se v myčce na nádobí hned ošoupal? To už dávno neplatí. Zákazníci dnes mají na výběr hned z několika metod, přičemž k nejčastějším patři:

  1. Sítotisk – Tradiční metoda, oblíbená pro větší série triček, zejména při reklamních kampaních.
  2. Digitální tisk – Tento tisk nabízí vysoké rozlišení a preciznost detailů, takže je ideální pro jedinečné kousky.
  3. Sublimační tisk – Umožňuje potisknout nejen textil, ale i keramiku, sklo, kov nebo puzzle, přičemž slibuje syté a trvanlivé barvy.
  4. Flock a flex potisk – Skvělý pro textil, kde je důležitá odolnost a výrazné barvy.
A kde kvalitní potisk objednat? Nejlépe u firmy jako https://moje-triko.cz/, která v této oblasti působí už od 90. let a stále se vzdělává o nových, ještě lepších technologiích.